روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

موج‌سواری بیگانگان بر سوگ ملی ایرانیان| آبادن به قیم و دلسوز بیگانه نیاز ندارد

  • کد خبر: ۱۱۰۹۱۱
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱
موج‌سواری بیگانگان بر سوگ ملی ایرانیان| آبادن به قیم و دلسوز بیگانه نیاز ندارد
تلاش برای انحصاری نمودن موضوعات ملی که همه مردم نسبت به آن حساس و متعهد هستند ضمن آن‌که انسجام ملی به عنوان شالوده نشاط اجتماعی در ایران را هدف گرفته، نمی‌تواند از سر دلسوزی و تلاش برای اصلاح رویه‌های غلط و حتی مبارزه با فساد باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۱۲:۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد قسمت‌هایی از ساختمان متروپل آبادان فروریخت و به خبر اول رسانه‌های کشور تبدیل شد. خبری که تاثر و اندوه عموم مردم ایران را برانگیخت.

در این میان رسانه‌های معاند طبق رویه خود این اتفاق را دستمایه تهییج احساسات مردم داغدار قرار دادند و با پوشش عجیب و غریب این حادثه تلاش کردند از این حادثه یک بحران سیاسی خلق کنند.

تنها یکی از صفحات رسانه‌های بیگانه در پنج روز اول این اتفاق ۸۰ پست اینستاگرامی درباره ریزش ساختمان متروپل منتشر کرده است که در هیچکدام از آن‌ها خبری از کمک‌های مردم، نیرو‌های امدادی و پیگیری‌های مسئولین وجود ندارد. هیچکدام از این رسانه‌ها به کارگرانی که از شرکت نفت مرخصی گرفته‌اند تا در کنار نیرو‌های امدادی به آواربرداری کمک کنند یا خانواده‌هایی که هر روز برای نیرو‌های اعزامی غذا و امکانات لازم تهیه می‌کنند اشاره‌ای نکرده‌اند.

حقیقت آن است که از همان لحظه انتشار خبر مسئولین کشوری و استانی در عالی‌ترین سطح برای پیگیری موضوع وارد عمل شدند. وزیر کشور با حضور در محل حادثه از عملیات آوار برداری بازدید کرد و بلافاصله جلسه اضطراری کمیته بحران را با حضور مقامات کشوری و استانی برگزار نمود.

وی بیش از ۴ شبانه روز محل حادثه را ترک نکرد و در مسجدی نزدیک ساختمان متروپل از نزدیک بر عملیات امداد رسانی نظارت کرد.

صرف نظر از تخلفات افراد و مسئولین سابق پروژه متروپل که باید بدون اغماض و با شدت عمل به اعمال خلافشان رسیدگی شود، تلاش رسانه‌های معاند برای تبدیل کردن این فاجعه به موضوعی برای حمله ناجوانمردانه به نظام و مسئولین کشور از موضوعاتی است که نشان از رفتار غیرحرفه‌ای و جهت دار رسانه‌های مدعی بی طرفی دارد. در حالی که تنها یک فقره مقایسه رفتار دولتی‌های ایران در این واقعه با حادثه فروریختن ساختمان دوازده طبقه میامی آمریکا نشان می‌دهد که اتفاقا مسئولین ایران بیش از آنچه این رسانه‌ها وانمود می‌کنند پیگیر عوامل و دلایل این حادثه هستند.

نکته مهمی که باید رسانه‌ها بدانند این است که موضوع ساختمان متروپل و غم مردم آبادان یک سوگ ملی است. همچنان که مردم سراسر کشور و با هر تفکری خود را در این غم شریک می‌دانند، هر نوع دو قطبی سازی جامعه در این رخداد غم بار سو استفاده از این حادثه است.

مسلما آنچه به تسریع  روند امداد رسانی و آواربرداری از مخروبه‌های متروپل با  وسعت و حساسیت قابل توجه آن کمک می‌کند، فراهم کردن فضای آرامش و همدلی و همراهی مردم است که با ایجادشرایط مناسب برای امدادرسانان و متخصصان مهیا می‌شود. از این رو جریان‌هایی که به دنبال ایجاد دو قطبی در این مسئله هستند را نمی‌توان دلسوز مردم و همدرد با عزاداران آبادان دانست.

در طی این مدت پوشش گسترده و انتشار خبر‌های منفی و تهییج احساسات پاک داغداران که جهت گیری ضدملی آن کاملا آشکار است و هیچ نشانه‌ای از دلسوزی وهمدلی با ایران و ایرانی در آن دیده نمی‌شود به روشنی از ماهیت کاملا مغرضانه این اقدامات پرده برداشت.   جریاناتی که در داخل و خارج سعی کرده و می‌کنند که از این رخداد تلخ بستری برای نمایش چهره‌ای ناکارآمد از نظام اسلامی فراهم کنند حتی به  مراسم سوگواری مردم متدین آبادان برای قربانیان متروپل که به درخواست امام جمعه این شهر برگزار شد نیز رحم نکردند و با بی احترامی به مردم عزادار که در گرمای این روز‌های آبادان برای بزرگداشت همشهریان فقید خود گرد هم آمدند توهین و تعرض کردند.

اینگونه فضاسازی‌ها و تلاش برای انحصاری نمودن موضوعات ملی که همه مردم نسبت به آن حساس و متعهد هستند ضمن انکه انسجام ملی به عنوان شالوده نشاط اجتماعی در ایران را هدف گرفته نمی‌تواند از سر دلسوزی و تلاش برای اصلاح رویه‌های غلط و حتی مبارزه با فساد باشد.

مردم ایران با نثار خون خود آبادان را از محاصره سربازان بعثی خارج کردند و نشان پرافتخار فتح را بر بلندای نخل‌های استوار این دیار قهرمان آویختند.

امروز هم، چون همه سال‌های گذشته آبادان و مردم خون گرم و صمیمی آن درقلب هموطنانشان جای دارند و سوگ و دردشان را برجان خود حس می‌کنند.

منبع: نورنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->